Området

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det kommande Väsjö-området.

Här finns en unik chans att flytta in i ljusa 1 – 4 rumslägenheter i en helt nybyggd, ljus och fräsch fastighet. Ett bekvämt boende som ger dig det bästa av två världar – lugnt parkläge och samtidigt är det nära till rekreation, service och kommunikationer.

Brf Electrum består av ett lamellhus med 90 bostadsrättslägenheter. Det långsmala huset ligger med den öppna fasaden mot Frestavägen och den mer skyddade, mot en fin grön gård på västersidan mot skog och grönska. Här kommer att finnas många möjligheter för rekreation och det är nära till både Edsvikens och Norrvikens vatten. Service och kommunikationer finns precis in på knuten.

Härifrån tar du dig snabbt ut till Norrortsleden och når till exempel Arlanda på c:a 20 minuter. Det är nära till andra fina utflyktsmål som finns runt Stockholm. Parkerar gör du i husets garage som har hiss upp till det egna våningsplanet. I källarplanet finns också lägenheternas väl tilltagna förråd för sådant du inte får plats med, alla lägenhet har var sitt.

I Brf Electrum finns 1:or, 2:or, 3:or och 4:or till försäljning, alla med generös balkong eller uteplats i soligt läge och med fin utsikt. Inflyttning beräknas att börja ske succesivt med ett trapphus i taget och med start under hösten 2011.

Klicka på kartan för att visa större