Om Lägenheterna

I Brf Electrum ingår den höga kvalitén i det låga priset!

När vi planerade Brf Electrum, har det varit utifrån tanken att området skall utstråla kvalitet, säväl utvändigt som invändigt. Husen är ritade av White Arkitekter och har en klassisk och samtidigt modern arkitektur.

Redan på ett tidigt skede bestämde vi att materialvalen skulle vara genomgående av hög kvalitet. Golvvärme finns i alla rum och inga radiatorer skymmer eller är i vägen. Alla lägenheter är utrustade med kök, golv, badrumsinredning och vitvaror av välrenommerade leverantörer. Den höga standarden ingår i priset.

Modernt kvalitetskök från Myresjökök

Våra kök, hemmets hjärta, har ägnats stor omtanke redan från start. Ambitionen har varit att erbjuda vackra, modernt designade kök som samtidigt är tidlösa och trivsamma. Köken levereras av Myresjökök, en kvalitetsleverantör som funnits på den svenska marknaden under lång tid. Köken är i grunden vita med bänkskivor i praktiskt grå laminat. Samtliga 3:or och 4:or har separat kyl och frys, spisen har glaskeramikhäll och varmluftsugn. Här finns också diskmaskin, inbyggd micro i skåp och modern köksfläkt. Som standard levereras alla vitvaror i vitt utförande.

Vackra golv från Kährs

Få saker är så viktiga att skapa stämning i en bostad som golvet. För oss var trä det självklara valet eftersom det kombinerar enkelhet med renhet och dessutom är lätt att sköta. När det gäller trägolv är Kährs ett självklart val och ger golven ett tidlöst utseende med mycket lång livslängd. Vi har därför valt ett vackert golv i lackad ask vilket ger ett ljust och fint intryck.

Hög IT-standard med fiberanslutning

Tekniskt sett är det väl förberett med fiberkabel från start som levererar telefoni, bredband och TV till triple play-uttag. Detta kommer att ge alla boende i föreningen tillgång till den senaste tekniken inom området.

Badrum med exklusiv atmosfär

Badrummen är av hög standard och är generösa till sin storlek. Väggarna är klädda med vitt kakel och som konstrast har vi valt ett mörkare klinkergolv. Golvvärme (el) finns även här och alla lägenheter har dusch med duschvägg i glas. I lägenheterna om 4 rok finns även en extra gästwc med klinker på golvet samt wc och handfat.

Egen tvättstuga i lägenheten!

I Brf Electrum slipper du vänta på tvättid eller bära tvätt ner till en gemensam tvättstuga. I din egen lägenhet kan du tvätta när det passar dig och så ofta du vill. Alla lägenheter har en tvättstugedel i badrummet med tvättmaskin/torktumlare samt bänkskiva med praktiska väggskåp ovan.

Fjärrvärme ger låga driftskostnader

Brf Electrum kommer att anslutas till Sollentuna Energis fjärrvärmenät. Denna upp-värmningsmetod tillsammans med modern energiåtervinning på ventilationen gör att vi sparar mer än 50% energi jämfört med traditionell uppvärmning.